22 Haziran 2009 Pazartesi

ve bu ay...


artık 6 ayı bitirmek üzeresin biz sana mama sandalyesi ve yürüteç aldık..mama sandalyesinde çok mutlusun.bizimle sofraya oturuyorsun.ve her yeri kurcalıyorsun.yürüteçe daha pek bindirmiyoruz. ama bindirince önündeki oyuncaklarla oynuyorsun.artık dönerken elini kurtarıyorsun ve sonra seni eski haline dödürmem için ağlıyorsun..ayak parmağını emiyorsun..(bir ara fotoğrafını eklerim).hafta sonu dr. kontrolümüz var.bakalım bu ay kaç gr aldın..?kaşıkla yemeyi fazlalaştırdıkça biberonu zor almaya başladın.bakalım bunun üstesinden nasıl geleceğiz?

5 aylık oldun..


annem artık çorba, sebze püresi,yoğurt yiyorsun vee en çok zevk aldığın şey sofrada bizim yemeklerden tatmak ( : dönüyorsun ama elini kurtaramıyorsun..çeşitli harfler çıkarıyorsun..anlamadan bazen anne ,bazen baba diyorsun..seni çok seviyoruz..

4 aylık


aneciğinin tatlısı.23 nisan tatilinde Edirne'ye gitmiştik..buda yolda gelirken çekilen fotoğrafın..artık meyve suyu ve kaşık mamasıda yiyorsun..her ne kadar istemesende vermeye çalışıyorum işte..

3 aylıksın...



mavişim benim.maşallah oğluma..artık daha anlamlı bakıyorsun bize.bazen kahkalarla gülüyorsun.emme maceramız sona erdi.artık mama ile besleniyorsun..ama yinede çok iştahsızsın..

oğlum 2 aylık

artık kuzum büyüyor .emmek bizim için işkence olmaya başlamıştı..emmek istemiyor.ağlıyordun..

oğlum 1 aylık

oğluşum 1 aylıkken Edirne 'ye gitmiştik.Dönüşümüzde de dedemizi kaybettik..

21 Haziran 2009 Pazar

merhaba....


biraz geç oldu ama bende oğluma blog açma gereği duydum.inşallah hayırlı olur..oğlum uzun bir bekleyişin ardından 25.12 2008 tarihinde 38+6 haftalık epidural sezeryanla doğdu..onun sesini ilk ben duymak ve onu ilk ben görmek istiyordum.o yüzden epidurali tercih ettim.o anki duyguları hiç bir şeye değişmem..canım oğlum iyiki doğdun..